Відкриття WOC - 23 Серпня 2007 - Спортивне орієнтування та туризм у м. Луцьк

Меню сайту
Наша кнопка

Наше опитування
Що для Вас є спортивне орієнтування?
Всього відповідей: 343
Статистика
Головна » 2007 » Серпень » 23 » Відкриття WOC
00:09:45
Відкриття WOC
21.08.2007 в м.Києві, під аркою Дружби народів відбулася просто грандіозна подія, подія котра для мільйонів фанатів спортивного орієнтування варта півжиття, подія неординарна не тільки для українського спортивного виміру, а для світового спортивного співтовариства - офіційна церемонія відкриття Чемпіонату світу з спортивного орієнтування!
Її я мав насолоду відвідати в компанії відомого волинського спортсмена Матвійчука Ореста.

Сама церемонія мала чітко виражений совдепівський харакетр: гопак, народін танці. захоплюючимим дял глядачів були бальні танці на візках. Та цей весь пафос був неважливий - головне це атмосфера, котра встановилася під аркою! Суцвіття кількох десятків країн-учасниць, футболки національних збірних, телеоператори, журналісти, учасники! Аж дух захоплювало!
Цікаво виглядали спортсмени з Тайпею та Гонконгу, а також з батьківщини Бората - Казахстану))
наша збірна виявилася однією з найчисельнішою.

Під час колективного фотографування збірних, я підійшов до легендарного українського гугу, метра орієнтування - Юрія Омельчинка. Він виявився дуже привітною людиною і на прохання "Юрій, підпишіть для прихильників орієнтування волинського походження" він з радістю вигукнув "ВОлинь!". Спілкування було короткотривалим, але конструктувним. Поцікавилися його планами, нащо він дав чітку відповідь про намір перемогти.
Після цього багато спортсменів та тренерів засіло в пивних наметх в парку і пили наше пиво Оболонь! Особливо кумедним цей процес був у виконанні китайських та корейських спортсменів.

Згодом весь центр міста був окупований спортивним інтернаціоналом - знайомилсия із столицею))

Фото автографа буде невдовзі вивішено

***********************************************************
в столиці відкрився Чемпіонату світу зі спортивного орієнтування

21 серпня у Центральному парку культури і відпочинку біля арки «Дружби народів» відбулося урочисте відкриття Чемпіонату світу зі спортивного орієнтування, про це «Хрещатику» повідомила прес-служба Київської міської держадміністрації.

З привітальними словами до учасників звернувся заступник голови КМДА Віталій Журавський.

Бажаючи спортсменам яскравих перемог, Віталій Станіславович підкреслив, що вперше серед країн СНД Київ та область отримали право приймати учасників чемпіонату світу з літнього спортивного орієнтування.

«Цього року у змаганнях приймають участь 42 країни світу. Досить знаменно, що ця подія відбувається напередодні Дня незалежності», - зауважив він.

Після привітальних слів учасникам змагань у київське небо випорхнули 150 голубів миру та злагоди, а дівчата у національних костюмах вручили капітанам команд традиційним «хлібом-сіллю» на українських рушниках. В урочистій церемонії відкриття чемпіонату світу зі спортивного орієнтування взяли участь дитячі та юнацькі колективи Києва, державний академічний ансамбль пісні і танцю МВС України, спортсмени-інваліди, чемпіони Світу та Європи зі спортивних танців на візках. На честь учасників з трепл–орієнтування пролунало «Святкове дефіле» у виконанні Національного президентського оркестру України.

Як зазначив під час урочистостей Віталій Станіславович, - чемпіонат світу зі спортивного орієнтування та трепл-орієнтування – це дуже гарна нагода перевірити роботу всіх структурних підрозділів міста щодо готовності до фіналу чемпіонату світу з футболу Євро-2012.

«Наразі ми побачимо, де ми гарно працюємо, а де нам потрібно прикласти більше зусиль. Сьогодні нам необхідно демонструвати можливості нашого міста, більше розповідати про Україну. Проведення цього чемпіонату дає нам унікальну можливість засвідчити добру волю України всьому світові», - сказав заступник голови КМДА.
http://www.kreschatic.kiev.ua/news/1187778321.html

Переглядів: 1546 | Додав: dosiaGuru | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 dosiaGuru  
0

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід
Пошук
Календар
«  Серпень 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Друзі сайту
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024